• RU
 • Curățarea EGR

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce reprezinta o supapa egr? Supapa egr raspunde de minimalizarea influentei oxizilor de azot, care se formeaza in timpul functionarii motorului cu ardere interna si se contin in gazele de esapament. Gazele prelucrate de aceasta supapa sunt trimise inapoi in unitatea de putere. Drept consecinta, temperatura gazelor este scazuta. De asemenea, scade si nivelul de elemente toxice din acestea. Cu timpul, supapa egr se infunda si este necesara curatarea acestuia. Daca supapa se va infunda tare, atunci motorul va incepe sa functioneze rau, iar odata cu el si alte piese. Asadar, o curatare supapa egr este vital de importanta.

  Cum sa ne dam seama ca supapa egr s-a infundat?

  Semnele care indica infundarea supapei sunt cam aceleasi la toate motoarele. De obicei, de vina este combustibilul de proasta calitate. Asadar, semnele ce indica faptul ca supapa egr s-a infundat sunt urmatoarele:

  1. - motorul cu ardere interna si-a pierdut din putere;
  2. - creste considerabil consumul de combustibil;
  3. - automobilul pierde din caracteristicile dinamice;
  4. - devine din ce in ce mai dificil de condus cu automobilul.

  Motorul din ce in ce mai mult se defecteaza. Se observa abateri dese in functionarea motorului.

  Cum se face curatarea egr-ului?

  Pentru curatarea completa a piesei, aceasta trebuie demontata. In caz de va fi nevoie de inlocuire, va fi necesar de procurat o noua supapa egr. Pentru a evita scurtcircuitele se scot clemele. Se scoate mecanismul necesar de a fi curatat. Canalele colectorului se curata cu un spray. Canalele supapei sunt curatate cu diversi compusi chimici. Nu se folosesc perii metalice. Spre final, toate piesele se usuca, apoi totul este asamblat inapoi.

  Curatare egr Chisinau

  Unde sa ma adresez pentru egr curatat? Alegeti service-ul cauciucuridevara pentru asta. Aici veti avea parte de tot suportul necesar. Cei mai buni mesteri din domeniu lucreaza la noi. Solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra va fi gasita cu usurinta. Lucrarile de inlocuire a pompei servodirectie se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Doriti sa stiti care este un egr curatare pret? Pretul va fi de la 280 de lei. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Si nu doar. Cele mai bune conditii pentru egr curatare! Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Curățarea supapei EGR 1Curățarea supapei EGR 2Curățarea supapei EGR 3Curățarea supapei EGR 4Curățarea supapei EGR 5Curățarea supapei EGR 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre