• RU
 • Curățarea antibacteriană a aparatului de aer condiționat

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Deseori in salonul unui automobil apar mirosuri neplacute. Ce duce la aparitia acestora? Prezenta bacteriilor patogene in aparatul de aer conditionat, ce au aparut din cauza acumularii de murdarii. Daca problema nu se rezolva, adica nu este aplicat un tratament antibacterian al aparatului de aer conditionat, riscati sa va imbolnaviti. Dar cui ii place sa fie bolnav? De aceea se recomanda de a efectua curatarea aparatului de aer conditionat auto cu regularitate.

  Tratament antibacterian al aparatului de aer conditionat auto - avantaje

  Curatarea aparatului de aer conditionat auto va scapa de mirosuri neplacute si probabilitatea de imbolnavire. Este metoda cea mai eficienta de a scapa de virusi, bacterii, mucegai si alti paraziti periculosi. Haideti sa enumeram avantajele acestei proceduri:

  1. Curata, dezinfecteaza si dezodorizeaza eficient saloaneel auto si sistemele de aer conditionat;
  2. Procedura este eficienta impotriva unei game largi de bacterii, bacili acido-rezistenti, virusuri lipofile si ciuperci;
  3. Bacteriile sunt distruse rapid. Reaparitia lor este prevenita pentru un timp de pana la sase luni;
  4. Indeparteaza mirosurile neplacute din salon cauzate de deseurile bacteriene si mucegai;
  5. Solutia de curatare nu provoaca reactii alergice.

  Pentru curatarea aparatului de aer conditionat auto va trebui sa scoateti din buzunar de la 362 de lei.

  Doriti sa faceti curatarea conditionerului auto, alegeti cauciucuridevara!

  Nu v-ati decis unde sa faceti curatrea aparatului de aer conditionat auto? Veniti la cauciucuridevara. Cei mai buni specialisti in domeniu sunt la noi. Ei sunt gata sa va deserveasca si sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Alegeti sa va deserviti masina la service-ul nostru auto! O alegere mai buna nici ca se poate de facut!

  Autoservice nostru
  Tratamentul antibacterian al aparatului de aer condiționat 1Tratamentul antibacterian al aparatului de aer condiționat 2Tratamentul antibacterian al aparatului de aer condiționat 3Tratamentul antibacterian al aparatului de aer condiționat 4Tratamentul antibacterian al aparatului de aer condiționat 5Tratamentul antibacterian al aparatului de aer condiționat 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre