• RU
 • Curățarea sistemului de combustibil al motorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Semnele care arata necesitatea de curatare a sistemului de alimentare cu combustibil

  Sistemul de alimentare cu combustibil se umple cu depuneri de nisip, particule de coroziune, umezeala. Cel mai des asta se intampla din cauza utilizarii unui combustibil de proasta calitate, dar cu timpul, oricum, e inevitabil. Este foarte important de facut periodic curatarea sistemului de alimentare cu combustibil pentru a asigura motorului o durata de viata cat mai lunga.

  Cum sa-mi dau seama daca am nevoie de procedura data? Foarte simplu! Venim cu unele indicii pentru dumneavoastra. Iata semnele care inidica ca sistemul de alimentare cu combustibil este plin cu depuneri de murdarii:

  1. Intapminati o dificultate la pornirea motorului in sezonul rece;

  2. Functionare neuniforma a unitatii de alimentare la ralanti;

  3. Observati smucituri si zvacniri in timpul acceleratiei bruste;

  4. Detonarea amestecului de combustibil in timpul acceleratiei datorita epuizarii sale si cresterii temperaturii in camera de ardere;

  5. Se atesta o concentratie mare de monoxid de carbon in gazele de esapament

  6. Consum crescut de combustibil;

  7. Reducerea puterii motorului;

  8. Deteriorarea dinamicii de accelerare a vehiculului;

  9. Defectiune rapida a sondei lambda si a convertizorului catalitic.

  Metode de curatare

  Exista doua metode principale de spalare a sistemului de combustibil. De fapt exista mai multe, dar acestea sunt cele mai raspandite:

  1. Fara a demonta injectoarele din motor. Metoda data reprezinta mai degraba o masura preventiva. Ea permite de eliminat sistemul de contaminanti mici, de eliminat umezeala din rezervorul de combustibil. O astfel de spalare se face cu ajutorul aditivilor speciali din combustibil.

  Cand sunt utilizate produse chimice auto, trebuie de actionat strict conform instructiunilor. Aditivii de curatare sunt turnati intr-un rezervor de combustibil gol si apoi acesta este umplut complet.

  1. Pe suportul cu ultrasunete cu demontarea duzelor. Spalarea sistemului de combustibil pe unitatile profesionale cu ultrasunete este posibila numai in atelierele specializate de service auto. Aceasta metoda va permite sa scapati de depunerile de carbon si gudron de pe injectoare, supape si scaune de supape, in camera de ardere atat a motoarelor pe benzina, cat si a motoarelor diesel.

  De ce cauciucuridevara?

  Cauciucuridevara este varianta ideala pentru a va solutiona orice probleme legate de exploatarea autoturismului dumneavoastra. Avem cei mai iscusiti mesteri in domeniul de deservire auto. De asemenea, dispunem de un utilaj ultra modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, curatarea sistemului de alimentare cu combustibil o sa va coste in jur la 290 lei. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Curățarea sistemului de combustibil 1Curățarea sistemului de combustibil 2Curățarea sistemului de combustibil 3Curățarea sistemului de combustibil 4Curățarea sistemului de combustibil 5Curățarea sistemului de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre