• RU
 • Crearea de piese din fibră de sticlă

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Piesele din fibra de sticla prin tot mai multa popularitate in randurile soferilor. De e vorba de reparatii, restaurari, tuning, piesele din fibra de sticla sunt in voga. Si nu e vorba doar de piese din fabrica, ci si de piese fabricate la comanda, conform caracteristicilor individuale ale automobilului. Asadar, fabricarea pieselor din fibra de sticla este ceva pur obisnuit in ziua de azi.

  De ce fibra de sticla?

  Desi fibra de sticla devine din ce in ce mai populara, sunt inca soferi care nu stiu ce e asta! Sa le demonstram tuturor care sunt avantajele unui asemenea material, pentru a intelege de ce tot mai multa lume opteaza pentru el cand e vorba de tuning sau reparatie! Asadar, iata motivele de a alege piesele din fibra de sticla:

  1. - piesele date prezinta o rezistenta mai mare decat a celor din aluminiu;
  2. - sunt mult mai usoare in comparatie cu cele din otel;
  3. - acestea au proprietatea de a-si restabili forma dupa accidente;
  4. - au o rezistenta puternica fata de coroziune;
  5. - rezistenta puternica la influenta negativa a factorilor de mediu;
  6. - grad inalt de termoizolare;
  7. - sunt usor de utilizat;
  8. - se instaleaza rapid;
  9. - pot avea o durata de exploatare de pana la 30-50 de ani, desigur daca nu se nimereste in accident;
  10. - au un pret avantajos.

  Pretul fabricarii pieselor din fibra de sticla incepe cu 22 de lei pentru un metru patrat. Nu ezitati si comandati cat mai repede piese din fibra de sticla! Nu lasati pentru ziua de maine, ceea ce sunteti in stare sa faceti astazi!

  Fabricarea pieselor din fibra de sticla in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Fabricarea de piese din fibră de sticlă 1Fabricarea de piese din fibră de sticlă 2Fabricarea de piese din fibră de sticlă 3Fabricarea de piese din fibră de sticlă 4Fabricarea de piese din fibră de sticlă 5Fabricarea de piese din fibră de sticlă 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre