• RU
 • Colorarea farurilor cu folie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Soferii care doresc sa asigure automobilului propriu un aspect stilat aleg tonarea farurilor cu film. Spre exemplu, unele automobile au deja farurile tonate din fabrica si nu necesita procedura respectiva. Dar fiti de acord! Ce frumos se priveste un asemenea rezultat?

  Tonarea farurilor se face cu o pelicula speciala. Pelicula poate fi de culori diferite. Tonarea farurilor are o serie de avantaje. Haideti sa vedem care sunt ele:

  1. Pelicula poate fi scoasa oricand doriti. Farurile nu vor fi afectate;
  2. Pelicula ofera protectie farurilor, nu doar le decoreaza. Astfel, farurile sunt protejate de zgarieturi, schimbari a culorii;
  3. Permit trecerea uniforma a luminii, aceste faruri tonate;
  4. Este creata o suprafata uniforma;
  5. Pelicula poate fi si lustruita, in caz de necesitate;
  6. Pelicula este rezistenta la razele ultraviolete.

  Etapele de tonare

  Procedura de tonare a farurilor nu este asa de simpla pe cat pare la prima vedere. Distingem urmatoarele etape in tonarea farurilor cu film:

  1. Trebuie de curatat si degrasat suprafata de lucru;
  2. Se pregateste materialul de tonare;
  3. Suprafata se inmoaie si incepe procesul de aplicare a peliculei;
  4. Este aplicata pelicula. Trebuie creata o suprafata uniforma si dreapta.

  Pentru a efectua tonarea farurilor cu pelicula, adresati-va specialistilor. Nu incercati sa faceti desinestatator asta in conditii casnice. Mai ales, daca nu sunteti sigur in capacitatile dumneavoastra. Ati putea afecta ceva, iar asta s-ar putea solda cu cheltuieli suplimentare. Nu credem ca va va fi placut sa scoateti bani in plus din buzunar pentru reparatii?

  Tonati farurile la Cauciucuridevara.md!

  Pentru a beneficia de servicii de tonare faruri cu film, adresati-va la cauciucuri.md.

  Noi va stam la dispozitie oricand. Va vom consulta referitor la orice intrebare si vom incerca de a gasi o solutie potrivita. Va intrebati, care ar fi pretul pentru tonarea farurilor cu film? Avem preturi accesibile pentru toate serviciile. Va vom oferi un avantajos. Procedura data v-ar costa de la 365 lei pentru fiecare far. Lucrarile noastre decurg foarte rapid si calitativ. Nu ne credeti? Veniti la noi la centru.

  Autoservice nostru
  Colorația farurilor 1Colorația farurilor 2Colorația farurilor 3Colorația farurilor 4Colorația farurilor 5Colorația farurilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre