• RU
 • Caracteristici suplimentare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Servicii aditionale

  Un automobil demult nu mai este un simplu mijloc de transport, datorita caruia ne putem deplasa intr-o parte sau alta. Cu timpul acesta a devenit un simbol al confortului, al sigurantei. In vederea realizarii acestui fapt au fost inventate tot felul de echipamente, sisteme de aer conditionat etc., cu care fiecare e deja obisnuit. Dar exista si servicii aditionale, care sunt mai neobisnuite. Toti au vazut macar o data filme despre James Bond sau alti agenti secreti, automobilele carora erau dotate cu fel de fel de accesorii neobisnuite? Ei bine, in ziua de azi asa optiuni nu mai sunt o fanezie, ci realitate! Fiecare isi poate dota masina cu servicii aditionale neobisnuite.

  Ce fel de servicii aditionale pot alege pentru automobilul meu?

  Dupa cum am mentionat, aveti nenumarate posibilitati de a face un upgrade original automobilului dumneavoastra! Sa vedem care sunt acestea:

  1. Optiunea Inele de siguranta (1048 lei) - mareste considerabil sansele de supravietuire in cazul unui accident. Este instalat un rack bine fixat intre usa din fata si spate, intarindu-le.
  2. Camera cu vedere din spate (600 lei). Acum vizorul dumneavoastra este marit, avand posibilitatea de a urmari ce se intampla in spate. Asa veti evita accidentele!
  3. Bluetooth (500 lei). Stim cu totii ca la volan este interzis sa vorbesti la telefon. Bluetooth in masina va ofera posibilitatea de a vorbi la telefon fara a pune mana pe el sau a folosi dispozitive pentru ureche. Microfonul este montat langa oglinzi, receptorul il luati apasand un buton langa volan, iar vocea abonatului o auziti din difuzoare. Miraculos nu-i asa?
  4. Senzori de control al presiunii anvelopelor; 
  5. Faruri automatice;
  6. Prize de reincarcare. Aveti posibilitatea de a va reincarca gadget-urile oriunde nu va veti afla.

  Mai exista si multe alte optiuni interesante cum ar fi loc pentru umbrela, iluminat adaptiv al salonului, sistem de uscare a discurilor de franare, avertizare de schimbare a culorii semaforului, diagnosticarea somnolentei s.a.

  Servicii aditionale de la cauciucuridevara

  Cel mai bun loc pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de un suport considerabil in toate problemele aparute. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor!

  Autoservice nostru
  Caracteristici suplimentare 1Caracteristici suplimentare 2Caracteristici suplimentare 3Caracteristici suplimentare 4Caracteristici suplimentare 5Caracteristici suplimentare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare