• RU
 • Bumper brazare termoskob

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Bara de protectie este un element destul de important in constructia unui automobil. Deteriorarea acesteia afecteaza considerabil aspectul exterior al automobilului. Cui ii plac tot felul de zgarieturi, adancituri, fisuri? Nu credem ca vreun sofer este incantat de prezenta acestora pe caroseria sa, mai ales pe bara de protectie. O solutie in acest sens ar fi sa lipiti bara de protectie cu un termoscop.

  Lipirea cu termoscopul

  Cum are loc procedura? Lipirea cu termoscopul va va scapa bara de protectie de toate defectiunile. Nu trebuie sa amanati procedura, caci defectiunile se vor agrava. Iata cum se va desfasura procedura:

  1. - suprafata de lucru este curatata;
  2. - suprafata este degrasata;
  3. - bucatelele de pe suprafata ce s-au deprins sunt indepartate;
  4. - se face slefuierea suprafetei;
  5. - suprafata este suflata pentru a indeparta praful;
  6. - apoi se trece la lipirea cu termoscopul.

  Desi poate parea simpla pentru unii aceasta procedura, in realitate nu este chiar asa. Procedura de lipire a barei de protectie cu termoscopul trebuie incredintatata specialistilor. Plus la toate, in cadrul unui service auto este echipamentul necesar. Lipirea barei de protectie cu termoscopul va costa de la 500 lei.

  Lipirea barei de protectie cu un termoscop in Chisinau

  Vi s-a deteriorat bara de protectie? Doriti sa o readuceti la conditie? Cel mai bun loc pentru a face asta si a scapa de astfel de probleme este cauciucuridevara. Cauciucuridevara va va ajuta sa uitati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra, inclusiv bara de protectie:

  1. - Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia potrivita pentru rezolvarea acestora; 
  2. - Realizam sarcinile rapid si calitativ;
  3. - Detinem cel mai bun echipament, de asemenea; 
  4. - Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile. 

  Beneficiati de servicii de inalta calitate la preturi rezonabile! Nu ezitati! Adresati-va la noi! Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Lipirea barei de protecție cu ajutorul unui termoscop 1Lipirea barei de protecție cu ajutorul unui termoscop 2Lipirea barei de protecție cu ajutorul unui termoscop 3Lipirea barei de protecție cu ajutorul unui termoscop 4Lipirea barei de protecție cu ajutorul unui termoscop 5Lipirea barei de protecție cu ajutorul unui termoscop 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre