• RU
 • Autoservice Cauciucuridevara

  Cauciucuridevara - cel mai bun autoservice Chisinau

  “Cauciucuridevara”este compania, care va ofera cele mai bune anvelope la preturi accesibile. In magazinul nostru online puteti gasi, practic, anvelope de orice brand pentru orice tip de automobil. De multi ani activam si am reusit sa dovedim tuturor profesionalismul nostru. Dar, in afara de magazin online mai avem si servis auto, unde va puteti adresa in vederea rezolvarii problemelor ce tin de autoturismul dumneavoastra! La fel ca si in magazinul nostru online, in al nostru auto service lucreaza cei mai buni specialisti in domeniul de deservire a automobilelor, care sunt mereu la datorie. Ei va vor raspunde la orice intrebare. Ei sunt gata sa solutioneze orice problema, defectiune din unitatea dumneavoastra de transport. La necesitate vor efectua diagnosticare, ulterior, conform datelor obtinute, vor alege metoda potrivita de eliminare a defectiunii, reparatii auto. Plus la toate, detinem un echipament ultra modern, datorita caruia nu ne este frica nici de o misiune imposibila. Nu in ultimul rand, preturile noastre sunt accesibile tuturor. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie de calitatea cea mai inalta. Pentru noi fiecare client este important! Cu noi, masina dumneavoastra este in siguranta, precum dumneavoastra, pasagerii si toti ceilalti participanti la trafic.

  Servicii auto servicii complete - prestate de noi

  Serviciile prestate de noi sunt foarte variate. Rezolvam orice problema a automobilului dumneavoastra. Daca e sa impartim pe categorii serviciile noastre atunci le-am clasa astfel

  De ce cauciucuridevara?

  Inca mai stati pe ganduri referitor la adresarea la service-ul nostru? Lasati deoparte toate indoielile si veniti cat mai repede la noi! Avem service auto botanica, service auto buiucani, service auto ciocana, auto service chisinau riscanovca. Noi facem totul pentru a solutiona problemele automobilului dumnaeavoastra:

  1. Oferim o gama larga de servicii;

  2. Consultatie;

  3. Efectuam lucrarile de deservire ale automobilelor rapid si calitativ;

  4. Service auto chisinau 24/24;

  5. Cele mai bune conditii de deservire.

  6. Service auto preturi accesibile pentru toti;

  7. Garantia pentru lucrul efectuat;

  8. Abordare individuala pentru fiecare client.

  Deci, totul este pregatit pentru deservirea automobilului dumneavoastra! Dumneavoastra va ramane doar sa-l aduceti la aici, de restul ne ocupam noi!