• RU
 • Aparat de aer condiționat și curățarea drenajului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un aparat de aer conditionat este absolut necesar in orice autoturism. Fara de acest dispozitiv deplasarea cu masina ar fi incomoda, mai ales in timpul caldurilor de vara. Atunci cand conditionerul nu lucreaza, trebuie de identificat motivul, iar solutia perfecta ar fi spalarea radiatoarelor auto sau a drenajului.

  De ce este necesara curatarea drenajului conditionerului auto?

  O curatenie drenajului auto se recomanda la fiecare cateva luni, de la caz la caz. Asupra necesitatii de curatare influenteaza gradul de murdarire. De cat de tare si repede se murdareaste drenajul depinde de conditiile si modul de exploatare. Cu timpul aici se acumuleaza praf, ciuperci, bacterii si multe altele. Toate acestea influenteaza rau asupra sanatatii si confortului celor din salon. Cum sa inteleg ca a venit timpul pentru curatare? Luati atentia la aceste simptome:

  1. - atunci cand simtiti un miros incredibil de neplacut;
  2. - observati ca filtrele s-au inegrit;
  3. - cand porniti conditionerul, auziti zgomote;
  4. - scurgeri de la conditioner.

  Nu pierdeti timpul si curatati cat mai repede drenajul conditionerului la un centru de deservire auto.

  Avantajele curatarii

  Curatarea drenajului conditionerului auto prezinta o serie de avantaje. Sa vedem care sunt ele:

  1. - mirosul neplacut este indepartat;
  2. - creste eficienta in functionarea dispozitivului;
  3. - termenul de exploatare a dispozitivului creste;
  4. - sporiti nivelul de siguranta.

  Serviciul de curatare a drenajului conditionerului auto va costa de la 200 de lei.

  Curatarea drenajului conditionerului auto la cauciucuridevara

  Cautati un service auto bun? Un astfel de centru este cauciucuridevara. La noi toate problemele aparute sunt posibile de rezolvat. Echipa de specialisti inediti va gasi cea mai potrivita solutie pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Nu pierdeti oportunitatea de a benefecia de servicii calitative la preturi mici. Ne straduim ca clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre, de aceea oferim tot ceea ce este mai bun pentru ei. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Curățarea aparatelor de aer condiționat și a drenajelor 1Curățarea aparatelor de aer condiționat și a drenajelor 2Curățarea aparatelor de aer condiționat și a drenajelor 3Curățarea aparatelor de aer condiționat și a drenajelor 4Curățarea aparatelor de aer condiționat și a drenajelor 5Curățarea aparatelor de aer condiționat și a drenajelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre