• RU
 • Antiscârțâit interior auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Fiecarui sofer ii place sa savureze deplasarea cu automobilul sau. Si nu are importanta unde e, in oras sau pe o autostrada, savurarea deplasarii este aceeasi peste tot! Cu timpul insa, precum orice ar fi, detaliile automobilului incep a se uza. Cel mai neplacut in aceasta situatie este scartaitul, mai ales in salon. Din cauza lui poti uita de o deplasare linistita si placuta! Dar stati fara grija! Exista o solutie! Aceasta este procedura salon anti scartait!

  Anti scartait - avantaje

  Daca mai aveti careva dubii referitor la instalarea de anti scartait, atrageti atentia la nenumaratele avantaje pe care le are aceasta optiune:

  1. - proprietatile materialelor de acest tip se pastreaza intre -45 si 100 grade Celsius, deci este un interval destul de mare;
  2. - nu au miros neplacut;
  3. - nu sunt daunatoare;
  4. - sunt ecologice;
  5. - sunt usor montabile;
  6. - prezinta o rezistenta mare.

  Orice element al salonului poate fi protejat de anti scartait. Procedura de instalare anti scartait in salon costa de la 5678 lei. Instalarea pentru elemente individuale ale salonului are pretul sau, care este discutat individual. Alegeti optiunea aceasta pentru a scapa odata si pentru intotdeauna de scartait. Pretul nu este atat de mare, in comparatie cu efectele pozitive ale anti scartaitului, posibilitatea de a savura in liniste orice deplasare in principal.

  Anti scartait pentru salon in Chisinau

  Locul ideal pentru a instala anti scartait in salonul automobilului personal este cauciucuridevara. La centrul acesta veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Detinem echipament modern;
  4. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne imediat si convingeti-va personal de acestea! Servicii de calitate superioara cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Anti-cârâit interior 1Anti-cârâit interior 2Anti-cârâit interior 3Anti-cârâit interior 4Anti-cârâit interior 5Anti-cârâit interior 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre