• RU
 • Ansamblu motor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  O asamblare motor auto in proces de reparare este o procedura destul de raspandita. Se aseamana cu asamblarea din procesul de confectionare a acestuia. Delimitam asamblarea de pise si asamblarea generala.

  Pe posturi speciale, in afara liniei de asamblare generala, piesele principale sunt asamblate:pistonul cu biela, chiulasa, arborele cotit cu volant, injector pompa, o pompa de combustibil de inalta presiune cu regulator, pompa cu amorsare a combustibilului, o pompa de servodirectie, o pompa de ulei, un filtru de ulei, centrifuga, pompa de apa. Pentru a asigura efectuarea unui montaj de calitate, se recomanda:

  1. - inainte de asamblare trebuie de suflat toate piesele cu aer comprimat;
  2. - trebuie de sters bine suprafetele de frecare, de prelucrat cu ulei; 
  3. - strangerea conexiunilor filetate cu cuplul necesar;
  4. - nu folositi stifturi iesite din uz;
  5. - trebuie de asigurat mecanizarea maxima a lucrarilor de montaj, folosind diverse aparate, masini si linii automate pentru asamblarea unitatilor individuale.

  Cand este necesara o asamblare motor?

  Procesul de asamblare a motorului cu scop de reparatie (dezasamblare - asamblare) se face atunci cand observati urmatoarele simptome:

  1. - scaderea presiunii uleiului;
  2. - pierderea materialului de lubrifiere;
  3. - gazele de esapament au o coloare gri intunecata.

  La observarea unor astfel de simptome trebuie neaparat de apelat un service pentru reparatie. Procedura de asamblare este una foarte complicata, de aceea este necesara mana unui specialist in domeniu. Orice incercari desinestatatoare de a face asamblare, se vor solda cu insucces. Orice greseala, cat de-a mica, poate duce la defectarea motorului.

  Asamblare motor auto la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara este acel service auto care va scoate mereu din incurcatura, cand aveti probleme cu automobilul. Aici veti beneficia de un suport considerabil. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivite pentru salvarea automobilului dumneavoastra. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Spre exemplu, asamblarea motorului va va costa 5635 de lei. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti.

  Autoservice nostru
  Ansamblul motorului 1Ansamblul motorului 2Ansamblul motorului 3Ansamblul motorului 4Ansamblul motorului 5Ansamblul motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre